Ögonlaser

Ögonlaser

Om Du är ute efter en alternativ lösning till glasögon eller kontaktlinser så är behandlingar med ögonlaser ett utmärkt sätt att uppnå detta på. Tiotals millioner människor i hela världen har blivit glasögonfria genom en behandling med ögonlaser. Vi på Novius ögonklinik har som främsta mål att ge Dig tillräckligt med information som behövs för att ta steget till glasögonfrihet genom en ögonlaserbehandling.En av våra ögonläkare som är speciellt utbildade för denna typ av behandlingar  kommer att bestämma vilken eller vilka ögonlasermetoder som är mest lämpade för Dina unika ögon och i detalj informera Dig om de mest avancerade behandlingar med ögonlasern såsom FS LASIK LASIK  och LASEK.

Erfarna specialister inom ögonlaserbehandlingar.

Våra ögonkirurger är ledande inom sitt område med mer än 20-års erfarenhet av synfelsbehandlingar. Under denna period har de introducerat på den Skandinaviska marknaden metoder som hjälper tusentals svenskar att bli glasögonfria. De är ledande inom klinisk utveckling av tekniker för synfelsbehandlingar. Hos oss kan Du vara säker på att få en individuellt anpassad och säker ögonlaserbehandling samtidigt som Du blir omhändertagen av personal med kunskap och lång erfarenhet som gör dina besök hos oss till en upplevelse.

Ledande teknologi

Den teknologiska utvecklingen inom ögonlaserindustrin har varit enorm under de senaste 20 åren. Vi har alltid haft ryktet  att vara kliniken med den mest avancerade ögonlaserutrustning. I linje med vårt åtagande att investera i ögonlasrar som är ledande i världen för att kunna ge Dig den mest moderna, säkra och precisa ögonlaserbehandling som är tillgänglig har vi införskaffat IntraLase och Allegretto systemen. Det är maskiner som är godkända av den hårt granskande FDA (förvaltningen för mat och läkemedel i USA) och  har visat de bästa resultaten i de oberoende studierna som utfördes i samband med granskningsprocessen. Som yrkesmänniskor som förstår vikten av Ditt beslut att laseroperera Dina ögon vill vi garantera att vi ska fortsätta vårt arbete att leva upp till ryktet som ledande ögonlaserklinik med de mest erfarna ögonkirurgerna och den mest avancerade ögonlaserutrustningen.

 

Låt oss hjälpa dig! 
_________________________________

Boka en gratis undersökning
Ring mig
Beställ information
 
Namn*
 
Mobil*
 
Epost*
_________________________________