Ögonlaser / Kan jag behandlas med ögonlaser?

Kan jag behandlas med ögonlaser?

Dina ögon är unika precis som du själv. För att med säkerhet kunna bestämma om just du kan genomföra en ögonlaserbehandling måste du genomgå en förundersökning som just nu är kostnadsfri. Denna undersökning innefattar flera mätningar som bedömer om du är lämplig för en ögonlaserbehandling och ingår inte i en vanlig synundersökning som din optiker gör. 
Vid förundersökningen får du först träffa vår leg.optiker, spec. i refraktiv kirurgi , som utför en rad olika mätningar som bl.a innefattar att mäta brytningen på hornhinnan (keratometri), ta en topografbild för att upptäcka oregelbundna hornhinnor, mäta tjockleken på hornhinna (pachymetri), mäta ditt synfel (refraktionering), mäta pupillstorlek m.m. Efter alla mätningar får du alltid träffa din behandlande ögonkirurg som undersöker dig och beslutar vilken metod som passar dig bäst. Du får både muntlig och skriftlig information om den metod som passar dig. Alla risker som finns med vald metod diskuteras med dig i förhand och finns även att läsa på vår hemsida.
 
Ögonlaserbehandlingarna kan korrigera en stor del av olika synfel som närsynthetöversynthet och astigmatism och där ögonlasern inte räcker till så kan våra kirurger rekommendera andra metoder för att korrigera ditt synfel. Våra kirurger är av de mest erfarna i landet och är certifierade för de olika operationsmetoderna för korrektion av synfel.
Du är välkommen att  boka en kostnadsfri konsultation hos en av dem eller ställa dina frågor .
Låt oss hjälpa dig! 
_________________________________

Boka en gratis undersökning
Ring mig
Beställ information
 
Namn*
 
Mobil*
 
Epost*
 
_________________________________