Förutom ett  frågebibliotek där du kan läsa vad andra har undrat över så kan du ställa dina frågor här.Vårt team är till ditt förfogande och kommer att svara omedelbart.

Läs mer »

Företag

Novius ögonklinik presenterar sitt exklusiva ögonvårdsprogram för företag.

På Novius ögonklinik erbjuder vi alla företag i Sverige, ett extensivt ögonvårdsprogram för att hjälpa dem ge sin personal en ökad livskvalitet och produktivitet genom en funktionshöjande synfelskorrigering. I samma syfte inkluderas i detta program, medicinskt omhändertagande vid  ögonbesvär och sjukdomar.

Vi är ett ögonvårdsföretag som kan tillhandahålla dina anställda individuellt anpassade synfelsbehandlingar och ett stort spann av ögonundersökningar och ögonkirurgiska ingrepp vid medicinska problem.

Vårt företags ögonvårdsprogram ger dig som arbetsgivare en motivation och stimulans samt en kostnadseffektivitet i omhändertagandet av dina anställda.

 

 

Varför välja Novius exklusiva ögonvårdsprogram för företag?

 

·            Vi erbjuder dina anställda en undersökning med marknadens bästa instrument.

·            Vi leverera en bedömning av deras tillstånd, baserad på denna grundliga och exakta undersökning, analyserad av läkare med marknadens längsta erfarenhet av modern ögonkirurgi.

·            Ögonkirurgerna är certifierad för alla operationsmetoder för att på så sätt kunna erbjuda dina kollegor den bäst passande för just deras tillstånd.

·            Enbart kirurger med allmänt accepterad skicklighet och lång erfarenhet genomför operationen på ett säkert och precist sätt.

·            Vi håller alltid en dokumenterad hög nivå på den kirurgiska utrustning som möjliggör oslagbar säkerhet och precision.

·            Att dina arbetskamrater blir undersökta, opererade och efterkontrollerade av samma kirurg samt omhändertagna av specialiserad personal under alla deras besök på kliniken.

·            Att de får en uppföljning efter deras operation tills läkningen är avslutad.

·            Våra kirurger skall ständigt delta i nationella och internationella utbildningar som lärare för att sprida kunskap om nya kirurgiska tekniker samt själva ta del av nyheterna som ständigt flödar. Detta för att tillhandahålla en ständigt uppdaterad expertis.

 

Fördelar genom Novius ögonvårdsprogram för företag.

 

·            Företag över 10 anställda har tillgång till ett kostnadsfritt seminarium inom laserbehandling.

·            En av Novius företagsrepresentanter kan under 2 timmar komma ut och besvara frågor och även  boka in de nyfikna kollegorna på kostnadsfria förundersökningar för den som önskar.

·            Erbjuda företagsanpassade informationsblad för de som önskar.

·            Vara behjälpliga med rådgivning för personalen med ögonproblem.

·            De personer som är berättigade till företagspaketet erbjuds en räntefri avbetalning på upp till 2 år.

·            Bruttolöneavdrag går också att tillämpa i enlighet med Skatteverkets regler.

Företag
_________________________________

Boka ett mötte
Ring mig
Beställ information
 
Företag*
 
Namn
 
Mobil*
 
Epost*
 
Adress
 
Postadress
 
Meddelande*
 
_________________________________