"Jag har länge velat göra en operation för att bli av med det synfel jag haft sedan jag var elva år gammal. Nu när det äntligen var dags synade jag flera kliniker och fann att kunniga konsistent rekommenderade Novius och prisade bröderna Lenis som de absolut bästa ögonkirurgerna. Operationen var snabb, smidig och helt smärtfri. Jag ser nu bättre än jag någonsin gjort innan och älskar friheten utan glasögon. Jag kan varmt rekommendera Novius."
Mikael Anteskog Adler, IT-ansvarig på ett större ögonvårdsföretag/ opererad på Novius med FS LASIK.

 

Förutom ett  frågebibliotek där du kan läsa vad andra har undrat över så kan du ställa dina frågor här.Vårt team är till ditt förfogande och kommer att svara omedelbart.

Läs mer »

Ögonlaser / Varför välja oss?

Varför välja oss för din ögonlaserbehandling?

Ögonkirurgin har utvecklats mycket dynamiskt de senaste 20-25 åren.En rad nya metoder tillämpas samtidigt som nya apparater och produkter har kommit till användning. Denna teknologiska revolution inom ögonkirurgin ställer mycket höga krav på alla som är delaktiga i undersöknings- och behandlingsprocessen. Vi som arbetar på NOVIUS ögonklinik, både kirurger och personal, har lång erfarenhet inom ögonkirurgin, som inom vissa områden är längst i hela Skandinavien. Goda kunskaper om apparaternas och produkternas prestanda är avgörande för resultaten. Kirurgerna på NOVIUS är certifierade för alla moderna operationsmetoder och produkter och har själva medverkat med innovationer av dessa metoder. De anlitas ofta som operatörer och föreläsare vid internationella möten och kongresser. NOVIUS är dessutom referensklinik för de största produktleverantörerna, vilket innebär att kirurger från hela landet och även utlandet vänder sig till oss för råd och tips.Kombinationen av framstående ögonkirurger och personal med gedigen kunskap och erfarenhet samt modern utrustning, gör NOVIUS till en av marknadens ledande ögonkirurgiska kliniker.

 

Låt oss hjälpa dig! 
_________________________________

Boka en gratis undersökning
Ring mig
Beställ information
 
Namn*
 
Mobil*
 
Epost*
 
_________________________________