Ögonlaser / Vad är ögonlaser?

Vad är ögonlaser?

Ögonlaser är proceduren där en kall laserstråle formar om den främre ytan (hornhinnan) på ditt öga för att eliminera ditt synfel och ge dig den efterlängtade glasögonfriheten. För närvarande är ögonlaser, enligt färska beräkningar, den oftast genomförda behandlingen på människokroppen sett på hela världen.Mer än 20 miljoner ögonlaserbehandlingar har genomförts i hela världen och har gett dessa människor den efterlängtade friheten från glasögon och kontaktlinser.
 

Ögonlaser är frihet i vardagen.

"Det var en obeskrivlig frihetskänsla att utan glasögon se klart redan dagen efter operation. Helt fantastiskt." säger Alexandra Pascalidou, känd debattör, TV-profil, journalist och författare som opererades på NOVIUS-ögonklinik för sin närsynthet med LASIK-metoden.
 

Ögonlaser är frihet i fritiden.

Sara, älskad språklärare och dykare har en gång för alla kastat alla synhjälpmedel efter en  operation på Novius. "... det är en otrolig frihetskänsla att kunna njuta av havets vackra botten utan att tänka på att inte tappa kontaktlinserna"
 

Ögonlaser är frihet i arbetet.

" I mitt yrke som tandläkare har skavande kontaktlinser varit ett stort problem. Tack vare en ögonlaseroperation på Novius har jag sluppit detta bekymmer" säger Sofia som förutom tandläkare ä forskare och passionerad skidåkare.
Låt oss hjälpa dig! 
_________________________________

Boka en gratis undersökning
Ring mig
Beställ information
 
Namn*
 
Mobil*
 
Epost*
 
_________________________________