Aktuellt

Följ oss på facebook.
 --------------------------------------------------------------

Bruttolöneavdrag för privatvård.

Biligare både för Dig och Din arbetsgivare.
Läs mer.

Glasögonfri.nu 
Ögonoperation och synfelsbehandlingar

  Vi har valt att kalla vår hemsida för Glasögonfri för att på ett enkelt sätt beskriva vår målsättning för dig som besökare. Glasögonfriheten kan uppnås med hjälp av olika metoder som ögonlaser, linsoperation och ålderssynthetsoperation, eller kombination av dessa. Vilken av dessa metoder som passar bäst för just dina unika ögon bestäms av våra experter. Beslutet påverkas av individuella förutsättningar, förväntningar och önskemål. Du kan vara säker på att du blir omhändertagen av ett expertlag med mycket lång erfarenhet som arbetar med marknadens vassaste instrument och använder enbart produkter från ledande företag inom branschen.

 

Ögonlaser

Om Du är ute efter en alternativ lösning till glasögon eller kontaktlinser så är behandlingar med ögonlaser ett utmärkt sätt att uppnå detta på. Tiotals miljoner människor ivärlden över har blivit glasögonfroa genom behandling  med ögonlaser. Vi på Novius ögonklinik har som främsta mål att ge Dig tillräckligt med information som behövs för att ta steget till glasögonfrihet genom behandling med ögonlaser. En av våra ögonläkare som är speciellt utbildade för denna typ av behandlingar  kommer att bestämma vilken  eller cilka metoder för ögonlaser som är mest lämpade för Dina unika ögon och i detalj informera Dig om de mest avancerade behandlingar med ögonlasern såsom FS LASIK, LASIK och LASEK.

 

Linsoperationer

  

Om inte en av våra ögonlasermetoder passar dig så kan du fortfarande leva ditt liv utan behov av glasögon eller kontaktlinser. En linsoperation utförd av våra erfarna ögonkirurger ger ett eftersträvat resultat. Våra linsoperationer tar bara 10-15 minuter att genomföra och ger dig den önskvärda glasögonfriheten.

 

Ålderssynthetsoperationer  

     

Ålderssyntheten börjar redan efter 40 års ålder och orsakas av att den mänskliga linsen blir stelare och inte kan fokusera på nära håll. Läget blir besvärligare för varje år som går. Till en början uppstår ett behov av läsglasögon och med åren även glasögon för avstånd är nödvändiga. Olika lösningar för att slippa glasögon har funnits länge. Den vanligaste ålderssynthetsoperationen är att byta ut den mänskliga linsen mot en plastlins som kan fokusera både på långt och nära håll. Våra kirurger har arbetat i drygt 17 år med denna teknik och har följt produktutvecklingen fram till dagens multifokala linser. De arbetar med alla marknadsledande produkter för att kunna tillhandahålla skräddarsydda lösningar.