Vill du veta mer?

Skicka in Dina frågor.
 
Namn/företag*
 
Telefon/E-post*
 
Meddelande*
 
 
    
Aktuellt / Rekommendationer av folk i ögonbranschen

Rekommendationer av folk i ögonbranschen

"Den 29 november 2006 opererades mitt högra öga och den 5 december 2007 mitt vänstra öga för grå starr med efterföljande implantation av intraokulära linser av Dr Christos Lenis.
 
Jag bor sedan snart 25 år i Holland och har där arbetat med utveckling av intraokulära linser. Under dessa år har jag dessutom regelbundet deltagit i internationella ögonläkarkongresser, utan att själv vara ögonläkare. När jag själv drabbades av starr var det självklart att välja Tecnis-linser från Advanced Medical Optics (AMO), som företaget i Holland idag ingår i. De korrigerar ögats s.k. sfäriska aberration och bygger på en idé jag fick 1999. Åren har också lärt mig att valet av lins må vara viktigt, men att valet av kirurg är viktigast. Om ditt främsta intresse är god vård kan du med förtroende överlåta val av behandling till endera av bröderna Lenis. Om du dessutom är intresserad av bakgrunden för mitt val av linser kan du läsa vidare."
 
Sverker Norrby, Chief Scientist AMO.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
"Jag har länge velat göra en operation för att bli av med det synfel jag haft sedan jag var elva år gammal. Nu när det äntligen var dags synade jag flera kliniker och fann att kunniga konsistent rekommenderade Novius och prisade bröderna Lenis som de absolut bästa ögonkirurgerna.
 
Operationen var snabb, smidig och helt smärtfri. Jag ser nu bättre än jag någonsin gjort innan och älskar friheten utan glasögon. Jag kan varmt rekommendera Novius."
 
Mikael Anteskog Adler, IT-ansvarig på ett större ögonvårdsföretag.
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Jag heter Dick Lindgren och arbetar idag som Produktspecialist på Advanced Medical Optics. Mitt arbete innebär att jag säljer utrustning och instrument för att kunna operera Grå Starr (Katarakt).
I mitt arbete utbildar jag Läkare och Sköterskor i att handha denna utrustning på ett korrekt sätt. Tidigare arbetade jag som Läkemedelskonsulent på ett annat företag.
 
Varför jag ville operera mig och var!
 
Då jag spelar mycket golf och alltid besvärades av att behöva använda glasögon, funderade jag i par år på att operera bort mitt synfel. Detta för att slippa glasögon samt att kunna använda solglasögon obehindrat vid behov.
Efter noggranna efterforskningar och undersökning så kom jag fram till att NOVIUS var den kliniken som hade rätt kvalifikationer och utrustning för att utföra detta ingrepp.
Den syn jag har idag är exakt så som jag såg dagen efter min operation hos NOVIUS. Dom enda besvär jag haft efter operationen är att jag hade torra ögon i ca 10-12 veckor. Men detta har jag inga besvär med idag.
All kontakt med NOVIUS har varit mycket proffessionell och korrekt. Detta är en klinik jag varmt rekommenderar.
 
Dick Lindgren
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Jag funderade i ett par år innan jag bestämde mig för att genomgå en synkorrigerande operation och när jag väl bestämde mig för att jag var redo var valet av kirurg som skulle få tillåtelse att utföra ingreppet på mig självklart. Jag har tidigare arbetat som operationssjuksköterska och vet hur viktigt det är med en van och erfaren kirurg och sköterskor som vet att hantera en operation på ett korrekt sätt. Jag hade sett hur verksamheten på Novius fungerade med mina egna ögon och även hört om deras skicklighet från deras kollegor inom området. Jag är så nöjd att jag vågade ta steget att låta operera mig och frihetskänslan är enorm.
 
Christina Produktchef inom oftalmologi på ett läkemedelsföretag