Ögonlaser / Olika metoder

Ögonlasermetoder

Vi erbjuder två olika grupper av ögonlaserbehandlingar. Dels sådana som görs på ytan av hornhinnan,  LASEK , Epi-LASIK samt sådana som görs under en tunn flik, FS LASIK och LASIK. Vilken metod som är mest passande för dina ögon beror på dina önskemål,förutsättningar och förväntningar och avgörs tillsammans med dig först efter den obligatoriska gratis förundersökningen.

Lär dig mer om de olika metoderna.

För att lära dig mer om de olika metoderna kan du boka en gratis konsultation , fråga experterna eller läsa mer under FS LASIK , LASIK , LASEK , Epi-LASIK.

FS LASIK

En extremt exakt laserstråle används för att skapa den tunna fliken under den första delen av operationen. Det ger en snabbare läkning, ingen värk, mindre besvär och synen är tillbaka efter bara några timmar. Man kan gå till arbetet dagen efter. Passar för närsyntaöversynta och astigmatiska ögon.
 

LASIK

Detta är den traditionella flikmetoden där man använder ett knivbladsinstrument för att skapa den tunna fliken. Tydligen är den mindre exakt än laserstrålen. Passar för närsyntaöversynta och astigmatiska ögon.
 
 

LASEK

Används vid närsynthetöversynthet och astigmatism när hornhinnan är tunn eller platt.Spritlösning används för att lösgöra det yttersta skiktet på hornhinnan.
 
 

Epi-LASIK

Epi-LASIK betyder epithilial LASIK och är som LASEK en operationsmetod där behandlingen utförs på hornhinnans yta. Man skapar ett lock av det yttersta skicktet (epitelet) genom ett mekaniskt instument.
 
Läs mer om Epi-LASIK »
Låt oss hjälpa dig! 
_________________________________

Boka en gratis undersökning
Ring mig
Beställ information
 
Namn*
 
Mobil*
 
Epost*
 
_________________________________