Ögonlaser / Möt våra patienter

Våra patienter om ögonlaser

 

"Det var en obeskrivlig frihetskänsla att utan glasögon se klart redan dagen efter operation. Helt fantastiskt." säger Alexandra Pascalidou, känd debattör, tv-profil, journalist och författare som opererades på NOVIUS-ögonklinik för sin närsynthet med LASIK-metoden."

Stavros är känd från SVT-dokumentären Klass 9A. Prisad av Kungliga Vetenskapsakademien och Kungliga Sällskapet Pro Patria för sina framgångar som mattelärare. Är även sommarpratare på radions P1.

"... glasögon för mig är som ett par kryckor och dem har jag lagt på hyllan." säger stavros efter att ha blivit glasögonfri på Novius.

Sara, älskad språklärare och dykare har en gång för alla kastat alla synhjälpmedel efter en FS LASIK operation på Novius.

"... det är en otrolig frihetskänsla att kunna njuta av havets vackra botten utan att tänka på att inte tappa kontaktlinserna."

Sofia, utbildad tandläkare,forskare och passionerad skidåkare, njuter av tillvaron utan glasögon eller kontaktlinser.

"... immiga glasögon och ögon som skaver med kontaktlinser är besvär som troligast alla skidåkare känner igen. För mig blev lösningen en ögonlaseroperation på Novius."  

Låt oss hjälpa dig! 
_________________________________

Boka en gratis undersökning
Ring mig
Beställ information
 
Namn*
 
Mobil*
 
Epost*
 
_________________________________